Information

VÄLKOMNA TILL GINGI

OM FÖRETAGET

Välkomna till GINGI! Här säljer vi ett brett sortiment av små leksaker som ger stor glädje åt de små. Små give-aways som sprider leenden och som gör besöket hos doktorn, systern eller tandläkaren lite lättare.

Våra kunder finns i första hand inom tand- och sjukvården, men även frisörer, förskolor med flera, har upptäckt hur mycket glädje en liten gåva till besökande barn kan ge. Vi är ett litet flexibelt företag  med lång erfarenhet i branschen.

KONTAKT

Kontakta oss förslagsvis per mail gingi@gingi.se  eftersom telefonen 040-15 95 05 inte är bemannad på heltid. Det går också att nå oss på fax 040-15 95 04

BETALNINGSVILLKOR

30 dagar från fakturadatum för företag. Privatpersoner betalar förskott – ni får ett mail efter lagd order. Mervärdesskatt (25%) och frakt baserad på vikt tillkommer. På order under 250kr tillkommer även en expeditionsavgift på 35kr. I de fall då en faktura får krediteras och göras om pga att beställare ej uppgett korrekt information tas en avgift på 50kr ut.

LEVERANSVILLKOR

Vi skickar era varor med Posten, antingen som brev eller som företagspaket beroende på försändelsens vikt. Normalt sett har vi upp till 5 arbetsdagars leveranstid till varorna lämnar vårt lager. Observera att under sommarmånaderna har vi längre leveranstid än vanligt. Räkna med ca 2 veckor.