Information

VÄLKOMNA TILL GINGI

OM FÖRETAGET

Välkomna till GINGI! Här säljer vi ett brett sortiment av små leksaker som ger stor glädje åt de små. Små give-aways som sprider leenden och som gör besöket hos doktorn, systern eller tandläkaren lite lättare.

Våra kunder finns i första hand inom tand- och sjukvården, men även frisörer, förskolor med flera, har upptäckt hur mycket glädje en liten gåva till besökande barn kan ge. Vi är ett litet flexibelt företag  med lång erfarenhet i branschen.

KONTAKT

Om ni inte når oss via telefon 040-15 95 05 så kontakta oss via mail gingi@gingi.se (eller via fax 040-15 95 04) så återkommer vi så snart vi har möjlighet. Det går tyvärr inte att lämna meddelande på telefonen.

BETALNINGSVILLKOR

30 dagar från fakturadatum för företag. Privatpersoner betalar förskott – ni får ett mail efter lagd order. Mervärdesskatt (25%) och frakt baserad på vikt tillkommer. På order under 250kr tillkommer även en expeditionsavgift på 35kr. I de fall då en faktura får krediteras och göras om pga att beställare ej uppgett korrekt information tas en avgift på 50kr ut.

LEVERANSVILLKOR

Vi skickar era varor med Posten, antingen som brev eller som företagspaket beroende på försändelsens vikt. Normalt sett packar vi på måndagar och torsdagar och behandlar då de ordrar som kommit in fram till lunch dagen innan. Observera att under sommarmånaderna har vi lite längre leveranstid än vanligt. Räkna med ca 2 veckor.